TineHeyseHeyse is het wel gewoon om te koken. "Al is dat niet altijd vegetarisch", geeft ze toe. Op het menu stond wortelsoep met koriander, gevolgd door een vegetarische variatie op een koninginnehapje, met oesterzwammen en tofublokjes en een komkommerslaatje. Het dessert bestond uit een variatie van Gentse lekkernijen zoals neuzekes. Vijftig Gentenaars werden uitgenodigd (uitgedaagd?) om van het menu te proeven, en ook al zag dat er soms uit als een groene brij, ze vonden het wel lekker.
26 mrt 2013
Termont en Heyse aan de kook
Het Laatste Nieuws - 26 maart 2013 Onze burgemeester is werkelijk van alle markten thuis. Gisteren stond hij als een echte professional te koken in de keuken van de Hotelschool Gent. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat zijn bijdrage vooral bestond uit roeren in de potten en de sfeer bijkruiden, maar dat is ook belangrijk. "De 'finishing touch' kwam ook van hem", lacht milieuschepen van Groen, die mee aan het fornuis stond. "Maar het klopt dat de talenten van de burgemeester op vlak van koken - euh - nog niet volledig ontplooid zijn", verwoordt ze tactisch.
© 2013 De Persgroep Publishing - Het Laatste Nieuws - Sabine Van Damme